fbpx
EventNews

Cari Duit Sambil Belajar di Geomatika

By September 30, 2020No Comments

Korang tahukan sekarang musim Covid19. Susah sangat nak cari duit. Yang memang dah ada kerja pun boleh hilang. Inikan pulak yang takde kerja. Korang mestilah nak cari duit sampingan untuk tampung pembelajaran di Universiti. Taknak menyusahkan ibubapa.

 

Jadi, masa ni lah korang perlu cari duit melalui program Insentif Pelajar Bawa Pelajar. Korang tahu tak Geomatika menawarkan sehingga RM1000* kepada pelajar yang berjaya mendaftarkan pelajar baru?

 

Caranya senang je, bawa kawan yang berminat tu jumpa dengan Pegawai Pemasaran GUC. Nanti Pegawai tersebut akan uruskan. SENANG KAN nak cari duit poket? Cari duit sambil Belajar di Geomatika.

 

Kat sini, admin nak ucapkan TAHNIAH kepada semua pelajar yang telah menerima INSENTIF (student bring student)‼️ korang bila lagi nak try? Tak susah pun. Ada soalan boleh contact admin ye kat [email protected]

 

Jadi apa tunggu lagi? Ajak kawan korang untuk mendaftar di GUC SEKARANG‼️ Kalau lambat TERLEPAS‼️

#wearegeomatika #jommasukipt #studentbringstudents

Get Free Ebook: Scholarships For Students In Malaysia

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Geomatika University College

GUC will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.